Випила вина і впала в кому: У Рівненській області дівчина потрапила до реанімації після посиденьок у кафе

У Рівненській області дівчину в стані коми привезли до лікарні після того, як вона випила вина. Її врятували, а матір суд оштрафував за невиконання батьківських обов'язків. Про це повідомляє Rivne.media, зазначають Патріоти України.

На Березнівщині Рівненської області дівчина розпивала алкогольні напої з друзями, після чого її доправили до центральної районної лікарні із діагнозом: кома неясного генезу. Медики поставили потерпілу на ноги.

Як розповіла сама дівчина, того дня вона разом із однокласниками була у кафе, де вони придбали спиртне. Вона випила трішки вина і їй стало зле. Коли стан погіршився, їй викликали "швидку".

На матір склали адміністративний матеріал за невиконання батьківських обов’язків і суд розглянув ймовірність притягнення жінки до відповідальності. Жінка розкаялася і просила звільнити її від сплати судового збору через скрутне матеріальне становище, бо в родині 10 дітей.

Суд визнав матір винною в ухилянні від виконання батьківських обов`язків щодо виховання неповнолітньої дочки та призначив штраф у розмірі 850 гривень, а також звільнив від сплати судового збору.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...