Виріс в Африці та працював лісорубом: Цікаві факти про життя Ілона Маска, які вас точно здивують

Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск виріс в небагатій родині в місті Преторія (Південно-Африканська Республіка). Його батьками були інженер Ерола Маск і Мей Маск, яка працювала моделлю. Про примітні факти з життя американського бізнесмена і винахідника в Twitter розповів користувач Пранай Патол, передають Патріоти України.

Він розповів, що Маск прибув до Канади, коли йому було 17 років, маючи в кишені приблизно дві тисячі доларів. Він працював на фермі двоюрідного брата в Саскачевані і лісорубом у Ванкувері.

Він сам заплатив за своє навчання в коледжі і в результаті у нього утворився борг в приблизно в 100 тисяч доларів. У 1995 році Маск відправив резюме в компанію Netscape, але пізніше заснував власну – Zip2. Однак він не зміг дозволити собі орендувати одночасно офіс і квартиру, тому, запускаючи фірму, зняв тільки приміщення і спав там на дивані.

За словами Патола, Маск не міг купити собі другий комп'ютер, тому програмував ночами, а веб-сайт працював тільки вдень. "Загалом, йому не дали ні особистих грошей, ні спадщини, – нічого такого. Він повинен був пройти через це. Я не знаю, як ці тролі (в мережі – Ред.) можуть знову і знову поширювати нісенітниці. Це дійсно бентежить" , – захоплювався Патол винахідником.

Маск відповів в мережі, вказавши, що все вищесказане правда і жодних коштів від батьків він не отримував. "Насправді все навіть навпаки – я надаю фінансову підтримку своїм батькам", – написав він.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...