"Вирішальна битва": Оприлюднили прощальний лист Гітлера (фото)

У США на аукціоні збираються продати телеграму, яку фюрер Третього рейху Адольф Гітлер відправив генералу-фельдмаршалу Фердинанду Шернеру. За історичний документ розраховують отримати до $80 тис., повідомляють Патріоти України.

Торги відбудуться 30 квітня і 1 травня. До телеграми також додають лист Шернера Гітлеру з закликом залишити обложений Берлін.

24 квітня 1945-го Гітлер відповів на заклик Шернера: "Я залишуся в Берліні, щоб з гідністю брати участь у вирішальній битві за Німеччину і показати хороший приклад усім іншим. Вірю, що таким чином краще слугуватиму Німеччині".

Аукціон проводить компанія Alexander Historical Auctions. Її президент Білл Панагопулосзазначив, що це, по суті, передсмертна записка фюрера. Документ унікальний. За 2 дні після відправлення телеграми Гітлеру випала остання можливість полетіти зі столиці Третього рейху, однак фюрер відмовився.

"Ймовірно, він сподівався, що Шернер якимось чином просунеться з Чехословаччини на північ і звільнить Берлін. Але я впевнений, вони обидва знали, що це неможливо", — пояснив Панагопулос.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...