Вирішує все! Мільйонер назвав одну рису, яка заважає бідним людям стати багатими

42-річний мільйонер Тейлор із Гонолулу, що в США, назвав одну рису, яка відрізняє мислення бідних людей від багатих. Відповідним відео він поділився на своїй сторінці у TikTok зі 145 тисячами підписників, передають Патріоти України.

За словами багатія, бідні люди думають, що гроші існують лише для того, щоб вчасно оплачувати рахунки та не залазити у борги. Вони працюють на когось з понеділка по п'ятницю, продаючи свій час, а потім віддають ці кошти комусь іншому.

"Це чудовий спосіб звести кінці з кінцями й ніколи не просунутися вперед", — каже Тейлор у ролику, який на момент публікації зібрав понад 2,4 мільйона переглядів і величезну кількість схвальних реакцій від користувачів мережі.

Він додає, що представники середнього класу, своєю чергою, сприймають гроші як спосіб отримати в банку кредити на будинки, машини та техніку. Однак це також неправильний підхід.

"Багаті люди знають, що функція грошей — примноження та використання їх для того, щоб отримати ще більше. Тоді перед вами відкриються нові можливості, і ви зможете ними скористатися", — впевнений чоловік, який став мільйонером ще до тридцяти років.

Тейлор наголошує, що намагання заощадити зайву сотню доларів на місяць — це "буквально марна трата часу".

У коментарях юзери діляться своїми думками щодо цього.

  • "Так, але спочатку потрібні гроші, щоб заробити ще більше"
  • "Багаті люди успадковують гроші"
  • "Хотів би я побачити, як "багата людина" примножує гроші з моїм бюджетом"
  • "Багато років тому я був молодим і бідним. Тепер, після багатьох років жертовної, відданої та важкої праці, я вже не молодий"
  • "Навіть люди з п'ятьма доларами в кишені можуть використовувати цей підхід! Я думаю, що це круто!"
  • "На жаль, ми живемо в іншому всесвіті. Але нічого, я все одно ціную те, що маю".

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...