Вирішили не зупинятися: Близькі принца Гаррі та Маркл заінтригували повідомленням про другу дитину в пари

Близькі друзі принца Гаррі та Меган Маркл розповіли про серйозні наміри американської акторки незабаром народити другу дитину. Як відзначили інсайдери таблоїду Daily Express, подружжя говорило про народження ще однієї дитини відразу після того, як народився їхній однорічний син Арчі, передають Патріоти України.

"Нещодавно Меган жартувала, що Арчі потрібен ще один маленький друг, крім собак. Гаррі завжди з ентузіазмом ставився до дітей, і тепер у нього буде свій власний маленький світ, про який він мріяв уже давно", – розповів друг королівської сім'ї.

Нагадаємо, 6 травня 2019 року в принца Гаррі та його дружини Меган Маркл народився первісток Арчі Харрісон Маунтбаттен-Віндзор. Він посів сьоме місце в черзі на британський престол.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...