Вирішили записати яскраве сторіз: У Росії школярки спалили ферму задля ролику у Тік-Ток - люди втратили величезні гроші і роботу

У Пермському краю Росії школярки спалили ферму. Вони знімали відео для Тік-Току, а для цього підпалювали солому у скирті. Про це повідомляє МК, передають Патріоти України.

Дві дівчини, учениці однієї зі шкіл Нитвенського району Пермського краю, вщент спалили цілу ферму, знімаючи відеоролик для соцмережі TikTok. Про це повідомили в крайовому ГУ МВС.
Дівчата вирішили записати яскраве відео для свого каналу. Біля місцевої ферми вони побачили скирти соломи. Тіктокерки почали підпалювати солому, а потім гасити.
Зрештою, під час цих ігор соломи у скриртах спалахнула. Злякавшись, дівчата просто втекли, а майно ферми вигоріло вщент.
Збиток склав 150 тисяч рублів. Зараз батьків юних тіктокеров притягнуть до адміністративної відповідальності. В кінці травня будуть вирішувати питання про постановку школярок на облік в поліцію.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...