Вирішив допомогти ЗСУ? У Росії житель Барнаула отруїв воду для мобілізованих

У Барнаулі проти місцевого жителя порушили кримінальну справу про замах на держзраду і спробу теракту через те, що він нібито отруїв воду для мобілізованих, передають Патріоти України.

Як стверджують у відомстві, житель Барнаула вийшов в соцмережах на громадян України і "став висловлювати радикальні погляди на політичний курс Російської Федерації". Він також заявляв про готовність підтримати Збройні Сили України.

"Як доказ своїх намірів чоловік отруїв воду, що призначалася для мобілізованих військовослужбовців. Весь процес він зняв на відео, яке направив представникам України", - зазначили в прес-службі відомства. При цьому зазначається, що військовослужбовці не встигли випити отруєну воду.

На відео затримання, яке опублікувало "РИА Новости", силовики хапають чоловіка, що прогулюється вулицею, валять його на землю, потім відводять в автомобіль, лежачи на підлозі якого затриманий запитує: "А яка зрада-то?", але оперативний співробітник йому не відповідає.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...