Вирішив допомогти ЗСУ? У Росії житель Барнаула отруїв воду для мобілізованих

У Барнаулі проти місцевого жителя порушили кримінальну справу про замах на держзраду і спробу теракту через те, що він нібито отруїв воду для мобілізованих, передають Патріоти України.

Як стверджують у відомстві, житель Барнаула вийшов в соцмережах на громадян України і "став висловлювати радикальні погляди на політичний курс Російської Федерації". Він також заявляв про готовність підтримати Збройні Сили України.

"Як доказ своїх намірів чоловік отруїв воду, що призначалася для мобілізованих військовослужбовців. Весь процес він зняв на відео, яке направив представникам України", - зазначили в прес-службі відомства. При цьому зазначається, що військовослужбовці не встигли випити отруєну воду.

На відео затримання, яке опублікувало "РИА Новости", силовики хапають чоловіка, що прогулюється вулицею, валять його на землю, потім відводять в автомобіль, лежачи на підлозі якого затриманий запитує: "А яка зрада-то?", але оперативний співробітник йому не відповідає.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...