Вирішив, що це аргумент у сварці: У Черкасах чоловік обстріляв людей та втік (фото, відео)

У Черкасах чоловік обстріляв людей, з якими у нього виник конфлікт. Він намагався втекти, але його затримали. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Черкаської області, передають Патріоти України.

За попередніми даними, близько 15:00 між трьома чоловіками на вулиці Дахнівській виник конфлікт. Один із них дістав зброю і декілька разів вистрілив у бік опонентів.

Двох чоловіків госпіталізовано до Третьої міської лікарні із тілесними ушкодженнями спини та голови. Сам правопорушник втік до лісу, але пізніше його знайшли. Ним виявися 48-річний місцевий мешканець.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці події вилучили декілька гільз. Причини конфлікту з'ясовують слідчі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зараз, за процесуального керівництва прокуратури міста Черкаси, вирішується питання про вручення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу.

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...