Вирішив так одразу з приєднанням до НГУ: Жадан віддав свою військову зарплатню родинам поранених побратимів

Український музикант і письменник, а нині військовослужбовець Сергій Жадан віддав свою першу військову зарплату своїй бригаді. Про це він написав у Facebook.

Зокрема, артист, який приєднався до 13-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України навесні 2024 року, зізнався, що від самого початку вирішив, що гроші, які отримає, буде передавати бригаді. Суму він не розголошує.

"Отримав зарплатню. Віддав на патронатну службу бригади. Забуте за 20 років відчуття - отримувати кошти від держави. Зрештою, від початку планував залишати зарплатню в бригаді. Тож хай піде на потреби родинам поранених. Підтримуйте українське військо - воно творить історію", - написав солдат-метець.

Безкоштовного житла більше не буде! Угорщина змінює правила перебування українських біженців

четвер, 18 липень 2024, 21:10

З 21 серпня 2024 року Угорщина надаватиме субсидоване житло лише українським біженцям з територій, що зазнали впливу війни. Ті, хто прибув з інших регіонів, втратять право на безкоштовне житло, якщо не подадуть заяву про продовження пільги до 10 липня ...

Допомагали агресору: У Німеччині засудили пару, яка постачала в РФ запчастини до дронів

четвер, 18 липень 2024, 20:30

Верховний земельний суд Штутгарта засудив колишнього бізнесмена з федеральної землі Саар до шести років і дев'яти місяців позбавлення волі за незаконне постачання в Росію комплектуючих для безпілотників. Поставлені обвинуваченим матеріали знайшли воєнн...