Вирішив врятуватись від мобілізації: У Росії гендиректор "Динамо" покинув клуб і втік із країни

Генеральний директор хокейного "Динамо" Микола Кошкін залишив московський клуб. Як повідомляє офіційний сайт команди, причиною стали "сімейні обставини", передають Патріоти України.

У той же час "Р-Спорт" з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією, стверджує, що від'їзд функціонера з Росії пов'язаний із введенням часткової мобілізації. Джерело також повідомило, що з Росії поїхав директор з маркетингу та комерції ХК "Динамо" Валентин Крючков.

Кошкін був гендиректором "Динамо" з 31 травня. З 2017 по 2021 рік він був начальником управління маркетингу у Федерації Хокею Росії, після чого перейшов у футбольний клуб "Локомотив" на посаду директора з маркетингу та комерції.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...