Вирішив заморозити себе, дружину й дітей: Чоловік планує ожити через 100 років

Після своєї смерті 54-річний американець Денніс Ковальські з міста Мілуокі планує “воскреснути” і для цього оплатив послугу зберігання свого тіла у спеціальній ємкості з рідким азотом. На таку посмертну процедуру погодилася і його сім’я — дружина та троє дітей. Про це повідомляє видання Insider, передають Патріоти України.

За словами Ковальскі, “чуття підказує” йому, що через 100 років люди матимуть технологію, яка зможе оживляти мертвих. “100 років тому, коли в когось зупинялося серце, це було все. Технологія була недостатньо розвиненою, щоб повернути до життя. Але з роками ми дізналися, що можна вручну змусити чиєсь серце працювати за допомогою дефібриляції. Те, що колись було неможливим, сьогодні стало рутиною”, - пояснює він своє переконання.

Щоб зберегти тіло для майбутнього “воскресіння”, Ковальскі вирішив застосувати технологію заморожування, так звану кріоніку, про яку вперше почув ще дитиною у 1970-х роках.

Тепер він сам очолює Інститут кріоніки в Мічигані. Тут зберігають тіла померлих людей в резервуарах з рідким азотом, температура у яких досягає -320 градусів за Фаренгейтом (-160 за Цельсієм). Послуга коштує 28 тисяч доларів. Час зберігання — необмежений, поки не винайдуть технологію "повернення до життя".

“Мій вибір зберегти моє тіло не ґрунтується на страху смерті. Це любов до життя, яку я приймаю. Є шанс побачити майбутнє і яким крутим все може бути в ньому. Моя цікавість захоплює мене”, - пояснив своє рішення Денніс.

Скласти йому “компанію” погодилися дружина та троє дітей, які вважають, що шанс “прокинутися” після смерті хоч і невеликий, але все таки існує. А от мати відмовилася від такої посмертної процедури та попросила поховати її біля свого чоловіка.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...