Вирізано серце і легені: Спливли моторошні деталі замаскованого під пожежу вбивства на Київщині

Загиблому чоловікові, якого в понеділок знайшли на місці пожежі в п'ятиповерхівці в Білогородці Київської області, нанесли кілька ножових поранень, зазначають Патріоти України.

Після ножових поранень чоловікові вирізали серце і легені, після чого труп облили легкозаймистою речовиною і підпалили, йдеться в повідомленні каналу Україна 24.

Підозрюваного у цьому злочині вже затримали, зараз він у СІЗО. Це чоловік 1978 року, мотиви звірячого вбивства поки невідомі. Зараз йому готуються вручити підозру.

У будинку працює спеціальна комісія, вони оглядають місце інциденту, щоб оцінити масштаби збитку. Як уточнив ТСН начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Небитов, у жертви також було перерізано горло. Крім того, у нього три удари в груди ножем і вирізане серце.

У вбивстві підозрюють моряка далекого плавання. Зараз він затриманий і бере участь у слідчих діях, які проводять правоохоронці. Жахливих подробиць додав в соцмережі начальник Головного управління Нацполіціі в Київській області Андрій Нєбитов.


Нагадаємо, 21 червня в селі Білогородка під Києвом в результаті вибуху в 5-поверховому будинку постраждали 8 осіб.

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...

"Бумеранг" повернувся: Ключова галузь економіки РФ зіткнулася з гострим дефіцитом працівників - причиною стало вторгнення в Україну

середа, 8 травень 2024, 6:44

Перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили в нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ з...