Вирізав коханій язик, серце й жіночі органи: Правоохоронці затримали за підозрою у вбивстві успішного адвоката та учасника популярного ток-шоу

На початку червня на березі водойми в селі Нові Безрадичі місцеві працівники виявили дорожню валізу з частинами тіла. Всередині були відрізані жіночі кінцівки, а також фрагменти хребта, повідомляють Патріоти України із посиланням на пресслужбу Офісу генпрокурора.

Правоохоронці затримали нареченого-різника

Холоднокровним різником-вбивцею незнайомки виявився успішний адвокат та учасник ток-шоу про одруження. Він вирвав коханій серце та жіночі органи, а потім поховав її у валізі, повідомляє Офіс Генерального прокурора України.

"За даними слідства, у травні 2022 року в одному із сіл Обухівського району підозрюваний вбив свою співмешканку. У подальшому він розчленував тіло, склав деякі його частини до валізи та залишив у каналі поблизу насосної станції", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіка в Ірпені, що на Київщині. Під час обшуку за місцем його проживання виявлено внутрішні органи людини, а також осколкову ручну гранату РГД-5. Йому вже повідомлено про підозру в умисному вбивстві жінки та незаконному поводженні з бойовими припасами.

Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Вирвав серце та жіночі органи, а потім поховав у валізі

Як повідомив генерал Андрій Нєбитов, вбивця порізав кохану на шматки і ночами розвозив рештки по смітниках Обухівщини. Руки і ноги склав у дорожню сумку та викинув у ставок. Встановити особу загиблої дивом вдалося по брендовій сукні.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...