Вирізав слова про Голодомор": Відомий український блогер обізвав російського журналіста "сц*клом"

Івангай та ДудьПопулярний блогер Івангай (Іван Рудский), який брав участь в програмі "вДудь", заявив, що у випуску вирізали його головний меседж. Про це він написав у своєму Twitter, передають Патріоти України.

«Дудь вирізав головний меседж. Моя прабабуся — жертва Голодомору. Дідусь — жертва НКВД-репресій. А тепер Україна має війну з Росією», — йдеться в повідомленні.

Ця заява викликала бурхливе обговорення в коментарях. «Чому він це вирізав? Адже це дуже важливо», — запитала одна з підписниць. У відповідь Івангай назвав Дудя «сц*клом», а потім додав пояснення «типу «Заборонено законом РФ».

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...