"Вирвав половину волосся і ганявся на авто!": Відомий київський дантист із дружиною не поділили дітей, розігралася трагедія (фото)

У Києві розгорається чергова сімейна трагедія. Відомий зубний технік, клієнтами якого є, зокрема, і зірки шоу-бізнесу, та його колишня дружина ніяк не можуть поділити дітей, передають Патріоти України.

Два хлопчики, яким скоро виповниться 14 і 5 років, живуть із батьком, який не дає можливості матері бачитися з ними. Їй залишається тільки звертатися в поліцію і сподіватися на справедливість.

"Вирішила піти, тому що далі буде гірше"

Аліна й Артур Акопян розірвали свій шлюб іще в 2017 році. Сама Аліна з жахом згадує всі подробиці їхнього розлучення. "Я дізналася, що чоловік завів на стороні коханку. Це було вже не вперше. Але оскільки стосунки його вже були досить міцними і він фактично жив на дві сім'ї, я зрозуміла, що потрібно йти, тому що далі буде тільки гірше. Якби я знала, чим все це обернеться", – розповідає Аліна.

Жінка подала заяву на розлучення і дуже боялася навіть сказати чоловікові про це, розуміючи яка у нього буде реакція. "Я вже на той час із дітьми пішла. Він заманив мене до себе, під приводом, що потрібно поговорити і якось мирно домовитися. Тоді старший син, якому було 11 років, якраз перебував у батька. Я приїхала, Артур попросив сина погуляти у дворі, поки батьки розмовляють", – згадує Аліна.

Вирвав половину волосся

За словами жінки, після того, як син вийшов, почалося справжнє пекло. "Він сказав, що не дозволить розлучитися, його мати терпіла і я повинна теж усе терпіти. Він мене бив, потім узяв ніж. Я намагалася захиститися, хапалася за лезо ножа, після цього моя біла футболка була в крові. Він вирвав мені половину волосся. Мені довелося розмовляти з ним, як із божевільним, тому що він був у нестямі. Також Артур змусив мене зателефонувати адвокату і сказати, що я відкликаю заяву про розлучення", – каже жінка.

Після цього, оскільки обоє не хотіли налякати сина, Аліна вмилася, поміняла одяг. "Під час того, як він знущався з мене, моя подруга подзвонила. Вона знала, що я поїхала сюди і хвилювалася, що я не відповідаю на дзвінки. Артур підняв трубку, подруга почула мій крик про допомогу і викликала поліцію", – зазначила вона.

Коли прийшов син, то він не звернув уваги, що мама в іншому одязі. Слідом за ним у квартиру зайшла поліція. "Це налякало сина. Тим більше батько сказав, що я хочу посадити тата в тюрму. Закривавлену футболку він не віддав. Син відмовився їхати, а мене повезли до відділку, де я написала заяву про побиття та згвалтування, мені дали направлення на судмедекспертизу", – додала жінка.

"Міг гнатися за мною на машині"

За словами Аліни, їй пів року доводилося ховатися від чоловіка, який навіть влаштовував погоні за нею, якщо бачив її машину. Через три місяці подружжя все-таки розлучилося. "Але за однієї умови, він змусив мене забрати заяву з поліції. Хоча слідчий попереджав, що це небезпечно для мене в майбутньому. Але навколо друзі, родичі говорили, мовляв, стільки років прожили, ти що його в тюрму посадиш, у вас же діти. І я здалася. Мені в той час просто хотілося кудись утекти, щоб мене не добили", – каже вона.

Однак старшого сина Артур не віддав матері. "Весь час тримав при собі, як приманку. Налаштував його, що мама погана, хоче посадити тата в тюрму. Усі три роки я могла бачити старшого сина тільки в музичній школі. І то, коли я приїжджала, син тікав від мене і дзвонив татові. Той тут же приїжджав розбиратися зі мною, часом навіть у медичному халаті, не встигнувши зняти його на роботі", – з гіркотою розповідає Аліна.

Тепер забрав і молодшого

Нещодавно, за словами Аліни, Артур забрав і молодшого сина. "У нас є постанова суду, щодо ухвалення рішення, з ким буде жити син, ми можемо бачитися з ним 50 на 50. Усе так і було. Але 8 березня він узяв його на один день і більше не повернув, сказав, що йому вже п'ять років і син повинен жити з чоловіками. А якщо я буду забирати, то череп мені проломить. Погрожував і моїм батькам теж", – каже Аліна.

Кілька днів тому до Артура приїжджала ювенальна поліція. За словами матері, він вивів дитину в коридор і поліцейські включили відеозв'язок. Однак дитина весь час повторювала завчену фразу "Я з татом".

Зараз проти Акопяна відкрито провадження за ст. 382 – невиконання рішення суду. "Однак справа ніяк не рухається. Та й ювенальная поліція безсила. Вони його запитують, чому ви не даєте сина матері, на що Артур відповідає "Він не хоче". І все, поліція розводить руками", – каже Аліна.

Шантаж і наклеп

Сам Артур запевняє, що колишня дружина говорить неправду. "Це все шантаж і наклеп. Я на п'ятницю запрошував її в гості, прийдуть і наші друзі з дітьми, які погодилися виступити медіаторами. Але вона не захотіла прийти, сказала, що такий формат їй не підходить. Вона виставляє себе в ролі жертви, а батько – варвар. Мені не подобається все, що відбувається, це мені неприємно. Старшому синові 14 років, він читає все в інтернеті", – сказав Акопян.

За його словами, конфлікт стався через прохання залишити молодшого сина на день більше. "Вона була за кордоном, відзначала свій день народження, я просто попросив, щоб дитина побула зі мною до 12 березня. Але їй це не сподобалося", – каже колишній чоловік.

Однак чому ж молодший син досі не повернувся до мами, так і не пояснив. "Неправда, що я забрав дітей, вона їх використовує, як пішаків. Вона мені молодшого сина давала раз у тиждень, або в два. Я все це терпляче чекав. Тепер до нас додому постійно приїжджає поліція, стукає в двері, діти лякаються. Вона говорить, що дітей б'ють", – обурюється Артур.

Акопян нагадав, що 17 років прожив у шлюбі з Аліною, а тепер його виставляють монстром, який її бив. "Вона займається здирництвом. Яким? Це окрема розмова. Загнала нас у кут", – вважає колишній чоловік.

Використовують дітей як інструмент

На жаль, це не рідкість останнім часом, коли батьки під час розлучення використовують дітей. Нещодавно депутат Київської обласної ради також забрав у дружини, з якою розлучається, маленького сина. Дружині доводилося з поліцією і журналістами приїжджати до його дому, щоб забрати сина. Однак депутат все-таки схаменувся, і зараз дитина проводить час як із татом, так і з мамою.

Психологиня Наталя Валедова каже, що в останні 5-6 років подібні історії почастішали. І тата, і мами беруть дітей "у заручники" і намагаються в такий спосіб помститися своїй колишній половинці.

"Батьки використовують дитину як інструмент, намагаючись досягти своєї мети будь-яким шляхом. Насправді, кожен випадок індивідуальний. Але батькам потрібно зрозуміти, що навіть під час найбільш мирного розлучення діти отримують психологічну травму. А якщо між батьками відбуваються війни, то це дуже погано для дітей. Адже в такому разі у подружжя не дитина на першому місці, а їх амбіції. І в таких випадках більш заможний із батьків, звичайно, має перевагу, у них більше інструментів і можливостей, з урахуванням нашої корупційної судової системи.

Кожен випадок – це трагедія. Я звертаюся до батьків, подивіться, як страждають ваші діти, як ви ламаєте їм життя. Тому що ви просто анулюєте довіру до протилежної статі, довіру до інституту сім'ї. І це неодмінно позначиться на долі вашої дитини", – підсумувала психологиня.

Джерело: Обозреватель

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...