Виривалися стовпи диму: У Версальському палаці спалахнула пожежа (відео)

У вівторок, 11 червня, на місці ремонту даху у Версальському палаці у Франції спалахнула пожежа. Відвідувачів туристичного місця евакуювали. Про це повідомляє Reuters з посиланням на речника палацу, передають Патріоти України.

«Приїхали пожежники. Більше немає ні диму, ні полум’я, і колекції не завдано жодної шкоди», — сказав він. Дим від пожежі у Версальському палаці помітили робітники, які ремонтували дах замку, зазначає видання Le Figaro.

Пожежа виникла над мармуровим двориком у королівській резиденції, уточнили у відділі комунікації палацу. Пожежники швидко прибули на місце події та взяли пожежу під контроль. Відвідувачів евакуювали, і вони змогли повернутися у палац трохи більше ніж через годину після виявлення диму.

Як повідомили у пожежно-рятувальній службі, пожежу швидко загасили, залучивши близько 97 пожежників. Рятувальники залишилися на місці, щоб запобігти можливим новим займанням на горищі. Користувач мережі поділився відео, де видно великі стовпи диму, що вириваються із замку.

Щороку Версальський палац відвідують понад сім мільйонів людей. Цього літа тут відбудуться кінні змагання в рамках Олімпійських ігор.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...