"Висадив дитину на незнайомій їй вулиці в повній темряві!": Мережу розлютив вчинок водія-хама в Дніпрі

У Дніпрі водій маршрутки викинув 13-річну дівчинку з салону. Водія не влаштувала копія посвідчення на пільги, передають Патріоти України.

"Я в шоці! Сьогодні мою дочку 13-ти років водій викинув з маршрутки, бо його не влаштувала копія посвідчення про інвалідність дитинства! Все це сталося в маршрутці 58. Поставив вимогу - оригінал, пояснивши це тим, що ксерокопія - це просто папірець. До сьогоднішнього дня копія завжди підходила, та й давати дитині оригінал посвідчення - недоцільно", – написала жінка у Facebook.

Пасажири в салоні заступилися за дитину, але маршрутчик просто викинув дівчинку з маршрутки. "Всі присутні в маршрутці намагалися заступитися за доньку, але водій проявив максимальну нелюдськість і висадив її на незнайомій їй вулиці в повній темряві! Донька злякалася і вся в сльозах зателефонувала мені. Пізніше виявилося, що це був останній автобус, при цьому водій знав це! І викинув дівчинку одну пізно ввечері!", – розповіла Анна Магро. За словами жінки водій відмовився називати прізвище, поводився невиховано та хамив.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...