Виселялись вже у наручниках: У Києві блогерка з Троєщини разом із друзями розгромила номер у готелі (фото)

У Києві, у вівторок, 1 червня, блогерка під ніком "ttiisshhiinnaa" разом з компанією влаштувала розгром в номері готелю. Їх вже затримала поліція. Кадри погрому дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

На відеороликах дівчина лаялась і розпивала спиртні напої.

Дівчина розмістила кілька сторіз, на яких разом з друзями влаштувала вечірку в готелі. Блогерка підкреслила, що вони зняли два номери. На кадрах видно обписані стіни і дзеркало у ванній кімнаті, залиту брудною водою підлогу і перевернуті меблі

Стіни і дзеркала готельного номера розписані графіті.
Молоді люди влаштували погром в столичному готелі.

.Потім хлопець, на ім'я Сергій зламав ліжко, яке йому нібито не сподобалася. Крім того, в одному з роликів молоді люди намагалися повісити на стіну телевізор, який в підсумку остаточно впав. За словами блогерки погром влаштувала не вона з Сергієм, а їхні друзі.

Хлопець пручався і хамив правоохоронцям.

Вранці в номер увірвалися спочатку охоронці компанії "Сіріус", а потім і поліція. В результаті Сергія закували в наручники й відвезли в Шевченківське районне відділення Нацполіціі на вулиці Прорізній, 12а. Однак блогерці це не сподобалося і вона записала відеоролики, де звинувачувала правоохоронців в незаконних діях і всіляко ображала їх.

Дівчина разом з друзями знаходиться в відділенні поліції.

Примітно, але вона примудрилася курити прямо у відділенні поліції, там вона записувала ролики, де розповідала, що у неї нібито відібрали телефон.

Інформоване джерело повідомило, що дівчина живе на Троєщині разом з матір'ю і їй тільки-но виповнилося 18 років. Також вона нібито постійно влаштовує погроми і знімає скандальні відео заради популярності.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...