Вишукував жертв на автовокзалі Черкас: Рецидивіст викрав, побив і згвалтував дівчину

Злочинець був впевнений, що залякав чергову жертву достатньо, щоб та мовчала про наругу

У Черкасах біля автовокзалу 26-річний чоловік викрав, побив і зґвалтував 20-річну дівчину, зазначають Патріоти України.

Негідник підстеріг підходящий "об'єкт", схопив та силою заштовхав до автомобіля, надягнув на руки стяжки, а також зав'язав очі й рот. Потім повіз у невідомому напрямку. На будь-який опір потерпіла отримувала удари по тулубу з вимогою поводитися спокійно. Про це повідомили в департаменті карного розшуку Нацполіції.

"Події відбулися 9 червня. Нелюд завіз жертву в пустинне місце і зґвалтував. Зловмисник не залишив на місці скоєння злочину шоковану потерпілу, а відвіз її в місто. Жінка одразу звернулася за допомогою до близької людини, поліції та медиків", - розповіли оперативники.

Підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності та й зараз є підсудним за аналогічні злочини. Йому повідомили про підозру та взяли під варту.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...