Висів на кондиціонері на висоті 18 метрів: У Харкові пожежники врятували чоловіка, який ледь врятувався після російського удару (відео)

Унаслідок російського удару по друкарні в Харкові почалася сильна пожежа. Один зі співробітників підприємства повис на кондиціонері, після чого його врятували пожежники. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України.

Чоловік розповів, що одразу після удару його завалило меблями. Потім він спробував вибратися з охопленої вогнем будівлі й повис на кондиціонері на висоті 18 метрів.

«Удар і мене завалило повністю всім, що було на стелі, меблі - все впало на мене. Дивом вибрався, висів на кондиціонері, бо пожежа така почалася, що пройти не можна було», — розповів він.

Пожежники оперативно прибули на місце. Було прийнято рішення поставити висувну триколінну пожежну драбину та за допомогою ще однієї штурмової драбини комбінованим способом врятувати чоловіка з висоти.

"Це дно": "Ліга сміху" оскандалилася жартом про потопельників у Тисі, українці обурені

понеділок, 20 травень 2024, 6:38

Українські коміки знову опинилися у центрі скандалу. Цього разу оскандалилися гумористи "Ліги сміху". Вони пожартували про ухилянтів у Тисі. Так, у скандальному виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступне: «Я тону у ...

Посилення мобілізації в Україні: Ось кому з жінок потрібно сходити у ТЦК після вступу в силу нового закону 18 травня

понеділок, 20 травень 2024, 6:24

18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60 днів на те, щоб оновити дані у ТЦК. Оновити свої військово-облікові дані або встати на облік з 18 травня мають жінки, які мають медичну та фарма...