"Високооплачувана робота за кордоном": На Київщині дві жінки організували "бізнес" із продажу українок (фото, відео)

Правоохоронці викрили міжнародний канал торгівлі людьми, який організували дві мешканки Бориспільського району. Жінки відправляли українок за кордон, де на них чекала "робота" в публічних будинках або на курортних віллах. Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області, передають Патріоти України.

Зловмисникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Організаторами "бізнесу" були 38 та 42-річна мешканки Бориспільського району. "У них були широкі зв'язки за кордоном, зокрема в розважальній сфері. Працював злочинний дует понад рік. Одна зі зловмисниць підшукувала жінок і займалася вербуванням, а інша відповідала за логістику, документи та фінанси. Вони розміщували оголошення про високооплачувану роботу за кордоном. Заробітну плату пропонували в розмірі 5 тисяч доларів за 2 тижні", – розповіли в поліції.

Жертвами ставали студентки, які мали фінансові проблеми. Їм пропонували надавати сексуальні послуги в Туреччині. Зловмисники забезпечували дівчат квитком на літак та житлом у бюджетних готелях. За день вони "обслуговували" від 5 до 7 клієнтів.

Під час обшуків поліцейські знайшли документацію, згідно з якою було встановлено, що за рік своєї "роботи" жінки відправили за кордон понад 30 осіб віком від 20 до 30 років.

"Кожна "працівниця" віддавала роботодавцям до 50% заробітку. За рекламу своїх послуг за кордоном дівчата платили окремо. За фактом торгівлі людьми відкрито кримінальне провадження. Організаторам бізнесу загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої", – резюмували у пресслужбі.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...