Виставив красунчика на аукціон: Український майстер перетворив Jeep на величезний кабріолет (фото)

Jeep Commander. Фото: Вікіпедія.

У Чернігові чоловік вирішив модернізувати свій Jeep Commander та перетворив його на величезний кабріолет. Про це пише видання Topgir, передають Патріоти України.

За словами власника автомобіля, перероблений кабріолет Jeep Commander за розмірами схожий з Rolls-Royce. Силовий агрегат та коробку передач автомобіль отримав від Mercedes-Benz E-класу в 210-м кузові.

Свою розробку власник Jeep Commander виставив на аукціон. За оновлений автомобіль чоловік хоче отримати щонайменше $10 тисяч. Власник також встановив на кабріолеті величезні фари, чотири вихлопні труби та прибрав дах салону.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...