Виставив красунчика на аукціон: Український майстер перетворив Jeep на величезний кабріолет (фото)

Jeep Commander. Фото: Вікіпедія.

У Чернігові чоловік вирішив модернізувати свій Jeep Commander та перетворив його на величезний кабріолет. Про це пише видання Topgir, передають Патріоти України.

За словами власника автомобіля, перероблений кабріолет Jeep Commander за розмірами схожий з Rolls-Royce. Силовий агрегат та коробку передач автомобіль отримав від Mercedes-Benz E-класу в 210-м кузові.

Свою розробку власник Jeep Commander виставив на аукціон. За оновлений автомобіль чоловік хоче отримати щонайменше $10 тисяч. Власник також встановив на кабріолеті величезні фари, чотири вихлопні труби та прибрав дах салону.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...