Вистояли: Як збірна України зіграла у Белграді

Серби атакували через правий фланг. Два голи у ворота Андрія П'ятова прийшли саме звідти.

Збірна України зіграла внічию - 2:2 проти Сербії в останньому матчі відбору до Євро-2020 - на виїзді. Що треба знати про матч у Белграді? Матч не викликав ажіотажу, попри бажання збірної Сербії помститися за поразку у Львові 0:5 та заяви деяких сербських гравців, що вони "знищать українців". На стадіоні, який вміщує 50 тисяч глядачів, не зібралася і третина глядачів, зазначають Патріоти України.

Головний тренер України Андрій Шевченко віднісся до матчу з повною серйозністю. Виставив найсильніший склад із можливих гравців. Жодних експериментів.

Україна не була переконливою у середині поля. Втрата Степаненка серйозно позначилася на грі в обороні. Без Зінченка в атаці не вистачало конструктиву. Малиновський явно провів не найсильніший матч, бо пропустив підготовку до гри через народження доньки. Замінити цих гравців так і не вдалося.

Серби атакували через правий фланг. Два голи у ворота Андрія П'ятова прийшли саме звідти. Віталію Миколенку не завжди закривати свою позицію. Крім того, на фланг також зміщалися інші гравці, що створювало кількісну перевагу. Лівий центральний захисник Микола Матвієнко та хтось із півзахисників не завжди страхували.

Заміни посилили гру збірної України. Вихід Артема Беседіна, Володимира Шепелєва та Євгена Шахова посилили гру України. Серби вже не встигали за нашими. Україна не використала слабкі сторони Сербії. Господарям поля ставало особливо важко, коли українці "вмикали" швидкість. Пам'ятаючи розгром на початку літа у Львові, серби уважно зіграли на флангах, але раз пораз провалювалися в центрі. Господарям бракувало швидкісних якостей.

Лідери збірної України провели слабку гру. Андрій Ярмоленко відверто загубився на полі. Руслан Малиновський припускався великої кількості браку.

Однак Шевченко – фартовий. Україна знову забила у доданий час – так було, зокрема, у Люксембурзі. Це характер. Нічия – закономірний результат. Жодна із команд не награла на перемогу.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...