Вистрелила 4 рази, але заклинив пістолет: На Сумщині 19-річна "кілерка" збиралася вбити двох людей за 50 000 грн (фото)

19-річна дівчина на замовлення 28-річного знайомого погодилась за 50 тис. грн вбити його родичів. Вистрелила 4 рази, а потім заклинив пістолет. Потерпілі отримали поранення, однак життю нічого не загрожує, повідомляють Патріоти України.

Спільними зусиллями співробітників правоохоронних органів Сумської області розкрито резонансний злочин - замах на вбивство чоловіка і його 15-річної доньки, в яких стріляли 10 липня в центрі міста Суми.

Встановлено, що замовником та організатором злочину був близький родич потерпілих, а виконавцем-кілером - його знайома.

Мотивом для вбивства стала особиста неприязнь та поділ майна, злочин планувався тривалий час, зброя готувалася заздалегідь, а вартість життя двох людей було оцінено в 50 тисяч гривень.

За даними поліції, замовник – син постраждалого, який є співвласником бізнесу батька. Остання готувалась до вчинення злочину. Виїздила за місто, тренувалась стріляти. В день скоєння злочину, аби не бути впізнаною, вдягла на себе темну одежу, окуляри та кепку.

Після невдалого замаху жінка намагалася знищити будь-які сліди, в тому числі утопивши зброю в річці. Наразі зловмисників затримано та вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...