Вистрелив собі в голову: На Хмельниччині 19-річний курсант покінчив з життям, залишивши передсмертну записку

На Хмельниччині 19-річний курсант Національної академії Державної прикордонної служби України покінчив із життям. На разі поліцейські встановлюють обставини смерті юнака.

Тіло юнака з вогнепальним пораненням знайшли сьогодні, 1 червня, близько 04.30 ранку. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з інцидентом за статтею 115 Кримінального кодексу України з приміткою самогубство.

У правоохоронних органах також повідомили, що курсант залишив передсмертне повідомлення, проте його конкретний зміст не розголошується. Зараз поліція займається встановленням мотивів, що спонукали до такого вчинку, а також вивчає всі обставини цієї події.

У навчальному закладі повідомили, що ніяких насильницьких дій щодо цього курсанта не було зафіксовано. Так, в академії юнака позитивно характеризували, зазначили, що він добре навчався та займався спортом. Також там повідомили, що хлопець раніше мав конфлікт із батьком. Старший брат курсанта нині служить у спеціальному підрозділі, він також здобував освіту в прикордонній академії.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...