Вистрілили в голову: На Миколаївщині сталася страшна трагедія з воїном ЗСУ - чоловік йшов на роботу (фото)

У п'ятницю, 23 квітня, в Очакові Миколаївської області стріляли в українського військового. Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ в регіоні, постраждалий 23-річний чоловік отримав вогнепальне поранення в голову, передають Патріоти України.

У поліції розповіли, що подія трапилася у дворі будинку по вулиці Бузька, коли військовий йшов на роботу. Його госпіталізували в місцеву лікарню. Ім'я воїна ЗСУ не називається.

Видання "Преступности.Нет" пише, потерпілий є старшим матросом 73-го морського центру спеціальних операцій імені кошового отамана Антона Головатого. Йому стріляли в голову з травматичного зброї. Стан здоров'я військового задовільний. У військовій частині призначено службове розслідування.

На місце події прибула слідчо-оперативна група і керівництво відділення поліції. Задля розшуку та затримання особи, причетної до вказаного злочину, введено спеціальну поліцейську операцію.

Почато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст.115 КК "Замах на умисне вбивство". Тривають першочергові слідчі дії.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...