Вистрілили в голову: В Італії жорстоко вбили хлопця, який заступився за українку

Інцидент трапився пізно ввечері, коли молоді люди гуляли містом.

Лука Саччі та його дівчина-українка. Фото: соцмережі.

У Римі під час спроби вуличного пограбування жорстоко вбили 25-річного італійця Луку Саччі, який намагався захистити свою дівчину-українку Анастасію Килемник. Зловмисник вистрілив хлопцю у голову. Він помер у лікарні під час проведення операції, повідомляють Патріоти України із посиланням на La Repubblica.

Як зазначається у повідомленні, інцидент трапився пізно ввечері, коли молоді люди гуляли містом. Ззаду до них підбігли двоє грабіжників: вони спробували вирвати сумку з рук у дівчини і водночас вдарили по голові. А коли хлопець спробував захистити її, один із нападників вистрілив йому в голову. Далі вони зникли з місця злочину.

Саччі із важкою кровотечею забрала швидка. Водночас за пошуки зловмисників одразу взялися правоохоронці, справу кваліфікували як умисне вбивство. У поліції повідомили, що нападниками, найімовірніше, були двоє італійців.

На жахливе вбивство молодого італійця вже відреагував міністр внутрішніх справ країни Матео Сальвіні. "Довічне ув'язнення для цих проклятих убивць! Без поблажок. Помолимося за бідного Луку!" – сказав він.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...