Вистрілив першим: У Каліфорнії 80-річний чоловік дав відсіч чотирьом грабіжникам (фото, відео)

В американському містечку Норко, що в штаті Каліфорнія, 80-річний власник магазину зміг дати відсіч озброєним грабіжникам і по одному з них вистрілив із рушниці. Про це пише видання Los Angeles Times., передають Патріоти України.

Повідомляється, що посеред ночі до магазину Norco Market & Liquor на позашляховику під'їхали четверо озброєних людей. Спершу до магазину зайшов один чоловік, тримаючи в руках зброю. Помітивши це, 80-річний власник мінімаркету Джеймс Крейг Коуп швидко дістав з-під прилавка рушницю та відкрив вогонь по грабіжнику.Злодій вибіг із крамниці і закричав, що йому вистрілили в руку. На камерах відеоспостереження видно, що у цей момент на подвір'ї стояв ще один озброєний грабіжник. Обидва вони швидко сіли в машину і поїхали.

Після цього трьох підозрюваних виявила поліція біля сусідньої лікарні. Як виявилось, автомобіль, у якому вони були, є краденим. За словами поліцейських, четвертого грабіжника госпіталізовано через вогнепальне поранення.

Прокуратура округу Ріверсайд висунула трьом хлопцям звинувачення у спробі пограбування, жорстокому поводженні з літніми людьми та носінні викраденої зарядженої зброї у громадських місцях. Усі вони не визнали себе винними в звинуваченнях і утримуються під вартою. Підозрюваних можуть відпустити під заставу $500 тисяч.

Головний підозрюваний 23-річний ДаШон Лі Белвін залишається госпіталізованим у тяжкому, але стабільному стані. Після виходу з лікарні його відправлять у в'язницю округу Ріверсайд. Разом із вищезгаданими звинуваченнями йому також висунули звинувачення у нападі з вогнепальною зброєю. Розслідування стрілянини триває.

Поліцейські заявили, що літній власник магазину мав право відкрити вогонь по грабіжниках, щоб запобігти "насильницьким злочинам" і забезпечити власну безпеку. Після того, що сталося, Джеймс Крейг Коуп потрапив до лікарні з серцевим нападом, проте зараз повернувся до роботи.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...