Вистрибував з могили і танцював: У Харкові тіктокер влаштував вечірку на цвинтарі (відео)

У Харкові підліток вирішив "розважитися" і разом зі своїм другом організував вечірку на кладовищі. Ймовірно, хлопець хотів зняти "круте" відео для соціальних мереж, повідомляють Патріоти України.

Своє "творіння" підліток опублікував на своїй сторінці в інстаграмі, охарактеризувавши дійство як "альтернативний кліп".

Деталі інциденту

На оприлюдненому відеоролику видно, як хлопець під музику вистрибнув зі свіжевикопаної могили й почав танцювати. Після цього парубок почав тікати. Сталося це вже пізно ввечері.

Цікаво, що усе це відбувалося під пісню російської реперки Дарії Зотеєвої, більш відомої у мережі як Інстасамка. До слова, вона і сама часто стає фігуранткою великих і неприємних інцидентів. Зотєєва стала популярною блогеркою завдяки вмінню звертати на себе увагу. Дівчина часто постає у центрі скандалів, які іноді сама й провокує. Раніше було відомо, що Інстасамка сама зініціювала пограбування власного будинку, аби набрати популярності.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...