Виступала на корпоративах: Даша Астаф'єва зробила неочікуване зізнання про заробіток у РФ після 2014 року

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва зізналася, що їздила в Росію після 2014 року, щоб виступати на корпоративах. Зірка виправдалася, що в той час переживала скрутне фінансове становище, а замовнниками часто були українці. Виконавиця співала на декількох корпоративах у Санкт-Петербурзі, але задоволення, за її словами, не отримала. Відповідний коментар пролунав в інтерв'ю на YouTube ISLND TV, передають Патріоти України.

Знаменитість пояснила, що приймала пропозиції виступити в Росії, бо там платили великі гонорари – в 10 разів більші, ніж в Україні. Однак жодного задоволення концерти в РФ у неї нібито не викликали. "Це були корпоративи. І найчастіше це були люди з України, які там живуть, але запрошували українських артистів. Я там виступала, як зараз живу – як зомбі. Там дуже гарні гонорари були", – сказала Астаф'єва.

Натомість, за словами українки, на батьківщині вона відчуває близькість з глядачами і "кайфує" від виступів. "В Україні я кайфую від людей, підготовки. У Росії все дуже бездушно, просто дуже багато бабла. Якщо в Україні треба було 10 разів попрацювати, то в Росії потрібно було просто заплющити очі, закрити рота, перестати себе корити за це й поїхати", – пояснила співачка.

Також зірка поскаржилася, що в Україні є артисти, які виступають "завжди і скрізь", тому вона не могла покращити своє матеріальне становище в рідній державі. Саме з цієї причини виконавиця ухвалила рішення виступити в Росії кілька разів після 2014 року.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...