Висунули серйозні звинувачення: У Нідерландах затримали українських моряків

Судно з українськими капітанами затримали в Північному морі біля берегів Нідерландів. Українці заарештовані за підозрою в контрабанді людей. Про це повідомляє видання "De Telegraaf", передають Патріоти України.

У п'ятницю, 24 вересня, вітрильну яхту під керуванням двох українських капітанів затримали неподалік від міста Оуддорпа в провінції Зеландія. На борту перебували 11 громадян Албанії.

Вітрильник прямував до Великобританії, а саме в цю країну зараз намагається потрапити більшість мігрантів з усього світу. Правоохоронні органи Нідерландів підозрюють українських моряків в контрабанді людей.

Раніше мігрантів відправляли в інші країни переважно на контейнеровозах, однак за даними прикордонної поліції Нідерландів, біля берегів країни за останній час вже затримали кілька парусних суден контрабандистів з людьми. Саме тому правоохоронці особливо уважно ставляться до подібних суден.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...