Кулаками по голові: У Росії таксист жорстоко побив пажирку, у якої не було пропуску (відео)

У Москві водій "Яндекс. Таксі" побив і викинув пасажирку з автомобіля через те, що у неї нібито не зчитувався цифровий пропуск. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot, публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України.

"За словами постраждалої, водій не зміг вважати її QR-код, а потім силою витягнув з авто і почав бити кулаками по голові. Вона написала заяву в поліцію", – йдеться в коментарі до ролика.

За даними росЗМІ, в результаті інциденту постраждала 28-річна дівчина Вікторія Даниленко. Вона звернулася в лікарню з різними саднами. "Проводиться перевірка", – стверджують в повідомленні.

Зазначимо, що з 15 квітня для проїзду на таксі в Москві та Московській області потрібно пред'явити цифровий пропуск. Штраф для таксистів, які порушують заборону, становить 5 тис. рублів.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...