Витягнув із бою пораненого побратима й сам постраждав: У шпиталі помер поліцейський, за життя якого боролись понад рік

В ніч на 25 серпня у шпиталі зупинилося серце капітана поліції Сергія Філоненка. За його життя медики боролися понад рік, інформують Патріоти України.

Як повідомили у Міністерстві внутрішніх справ, понад рік інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 3 Харківського РУП ГУНП в Харківській області Сергій Філоненко лікувався від поранення, яке отримав у бою з окупантами.

"Поліцейський та військовослужбовці ЗСУ у березні минулого року поблизу села Карасівка знищили три танки загарбників. На лінії вогню Сергій витягнув на собі пораненого бійця й отримав важке поранення. Поліцейський мужньо боровся за життя та переніс десятки операцій, але останню його серце не витримало. Щирі співчуття рідним та близьким. Назавжди в строю", - йдеться у повідомленні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...