Витягнув на зупинку і бив каменем по голові: У Дніпрі пасажир напав на кондуктора трамвая

Місцевий житель вирішив, що вимагати від нього плату за проїзд з боку кондуктора - це "занадто" і "покарав" нещасного бідолаху.

У Дніпрі чоловік кілька разів ударив каменем кондуктора трамвая. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник мера Дніпра Михайло Лисенко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що 38-річний місцевий житель зайшов в трамвай, але платити за проїзд відмовився. Після того, як кондуктор вимагав від нього сплатити проїзд, чоловік витягнув його на вулицю.
Вже на зупинці 38-річний житель взяв камінь і кілька разів ударив ним кондуктора. Всі удари припали по голові. Заступник мера стверджує, що нападника затримали. В якому стані знаходиться кондуктор, поки не відомо.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...