Витягнув пістолет та почав стріляти: В Ужгороді чоловік дивним чином намагався познайомитися з дівчатами

В Ужгороді засудили чоловіка, який побив дівчат, бо ті відмовились із ним знайомитись. Кривдник на суді провину визнав та розкаявся. Про це йдеться у вироку Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 26 серпня 2024 року, передають Патріоти України.

За даними суду, подія сталась в Ужгороді ще 2018 року на літній терасі одного із караоке-клубу. Там чоловік хотів познайомитись із двома дівчатами, проте ті відмовили йому. Тоді кривдник почав їх бити, витягнув пістолет та стріляв, щоб залякати потерпілих. Згодом він намагався втекти від поліції, проте його таки затримали.

На суді кривдник провину визнав та розкаявся. Він перепросив у потерпілих. Суд визнав чоловіка винним за ч.4 ст. 296, ч.1 ст. 263 КК України та судив до 1 року іспитового терміну. Цей вирок ще можна оскаржити у суді.

Зробив заяву про "звірства Азову": В Україні винесли вирок звільненому з російського полону військовому

четвер, 29 серпень 2024, 15:00

В Україні до 6 років позбавлення волі засудили звільненого з російського полону контрактника. Військового звинуватили у дезертирстві. Про це йдеться у вироку Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя (назва суду недекомунізована - ред.), повідомл...

У Миколаєві у ДТП потрапила вантажівка, яка перевозила... дві тонни заморожених собачих туш (фото)

четвер, 29 серпень 2024, 14:16

Увечері у середу, 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській у Миколаєві зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Як з'ясувалося у вантажівці було дві з половиною тонни заморожених собак. Про це повідомляє ...