"Витівка" не вдалася: Ілон Маск не зможе назвати новонародженого сина чудернацьким іменем

Мільярдерові-винахіднику Ілону Маску та його подрузі Граймс не вдасться назвати новонародженого сина оригінальним іменем X Æ A-12. Це не дозволяє закон. Дитину в Каліфорнії юридично можна зареєструвати лише під іменем із літер, передають Патріоти України.

"Не можна використовувати цифри, римські цифри, знаки, умлаути, емодзі чи інші символи. Хоча апостроф у імені на кшталт О'Коннор допускається", - пояснив адвокат Девід Гласс.

Якщо Ілон із Клер у пологовому справді заповнили документи для свідоцтва про народження, вказавши ім'я X Æ A-12, їх попросять переназвати дитину. Пара може подати апеляцію, але її навряд чи буде задоволено.

"Це правило намагалися змінити 2014 року, щоби дозволити певні символи, знаки, умлаути - всяке таке. Але проєкт провалився через те, скільки би коштував апгрейд комп'ютерних систем, щоби ці знаки дозволити", - зазначив Гласс.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...