"Витівка" не вдалася: Ілон Маск не зможе назвати новонародженого сина чудернацьким іменем

Мільярдерові-винахіднику Ілону Маску та його подрузі Граймс не вдасться назвати новонародженого сина оригінальним іменем X Æ A-12. Це не дозволяє закон. Дитину в Каліфорнії юридично можна зареєструвати лише під іменем із літер, передають Патріоти України.

"Не можна використовувати цифри, римські цифри, знаки, умлаути, емодзі чи інші символи. Хоча апостроф у імені на кшталт О'Коннор допускається", - пояснив адвокат Девід Гласс.

Якщо Ілон із Клер у пологовому справді заповнили документи для свідоцтва про народження, вказавши ім'я X Æ A-12, їх попросять переназвати дитину. Пара може подати апеляцію, але її навряд чи буде задоволено.

"Це правило намагалися змінити 2014 року, щоби дозволити певні символи, знаки, умлаути - всяке таке. Але проєкт провалився через те, скільки би коштував апгрейд комп'ютерних систем, щоби ці знаки дозволити", - зазначив Гласс.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...