Вивезли в лісосмугу: На Хмельниччині парочка катувала односельчанку, звинувативши її у чаклунстві

У Хмельницькій області затримали чоловіка та його спільницю, які катували жінку та намагались її вивезти у лісосмугу. Підозрювані звинуватили жінку у чаклунстві. Про це повідомила Хмельницька обласна прокуратура, передають Патріоти України.

За даними слідства, інцидент стався у червні 2024 року в с. Чотирбоки, що на Шепетівщині. Там 35-річна жінка та 27-річний чоловік увірвались до помешкання односельчанки, вибивши вхідні двері.

Парочка била, душила та навіть порізала потерпілу. Підозрювані звинуватили односельчанку у тому, що вона нібито здійснює чаклунські ритуали.

"Ігноруючи благання останньої припинити знущання, чоловік вкотре вдарив її кулаком в обличчя, від чого вона втратила свідомість. Зловмисники виволокли її на вулицю та поклали в багажник автомобіля, з метою вивезти в лісосмугу та продовжити катування. На щастя, коли підозрювані ломились в оселю, потерпіла встигла викликати правоохоронців, які прибули вчасно та затримали кривдників", - повідомили у прокуратурі.

Чоловіка та жінку звинувачують у катуванні, погрозі вбивством, незаконному позбавленні волі людини та порушенні недоторканності житла (ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 162 КК України).

Обмежень буде більше: Кабмін запровадив нову норму щодо бронювання працівників держорганів та підприємств

понеділок, 7 жовтень 2024, 6:30

Уряд оновив правила бронювання чоловіків. Згідно з новою постановою Кабміну, держоргани та державні підприємства можуть отримати відмову в бронюванні працівника, якщо інформація про нього відсутня в Реєстрі військовозобов’язаних відомостей. Про це йдет...

Історичне досягнення: Україна здобула "бронзу" на чемпіонаті світу з футзалу (відео)

понеділок, 7 жовтень 2024, 0:07

Уперше в історії Україна стала бронзовим призером чемпіонату світу з футзалу, розгромивши Францію з рахунком 7:1. Про це повідомила Асоціація футзалу України у своєму Facebook 6 жовтня 2024 року, передають Патріоти України. . "Україна — третя в світі!...