Вижила і навіть народила: Кішка 40 днів пробула сама у зачиненій квартирі через карантин (відео)

Коли всіх членів сім'ї госпіталізували, господар Ле-Ле не став просити оточуючих доглянути за кішкою, оскільки в його квартирі можна було заразитися смертельно небезпечною інфекцією.

Ле-Ле довелося пережити нелегкі часи. Фото: Дейлі мейл.

У китайському місті Ухань кішка 40 днів просиділа вдома сама, через те, що її господарі захворіли коронавірусом і були госпіталізовані. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Господар британської короткошерстої кішки на прізвисько Ле-Ле розповів, що вся його сім'я, що складається з семи осіб, заразилася коронавірусом напередодні Китайського Нового року - до 25 січня. До того моменту кішка була на останньому терміні вагітності. Коли всіх членів сім'ї госпіталізували, господар Ле-Ле не став просити оточуючих доглянути за кішкою, оскільки в його квартирі можна було заразитися смертельно небезпечною інфекцією.

В результаті Ле-Ле залишилася одна в порожній квартирі. Кішці вдалося вижити завдяки двом відкритим мішкам корму, які її власник залишив перед від'їздом до лікарні.

"Я тримав на заскленому балконі черепах і риб в акваріумі. Також там була фільтрована вода, яку кішка могла пити", - пояснив господар.

Разом з дружиною він закрив всі вікна і двері, крім балконних, перш ніж виїхати на лікування. "Після цього ми й гадки не мали, що відбувалося в квартирі", - зізнався він.

Через 40 днів з лікарні виписали дружину. Вона повернулася додому і виявила, що Ле-Ле народила чотирьох кошенят і прекрасно почувається. Однак вихованка з'їла всю рибу в акваріумі. "На щастя, черепахи пережили це випробування", - зауважив власник кішки. За час його відсутності Ле-Ле схудла вдвічі.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...