Вижили ті, хто не проігнорував тривогу: Унаслідок атаки дронами на Київщині постраждала вся сім'я

Після нічної атаки росіян на Київську область серйозно постраждав цивільний об’єкт в Ржищеві - це гуртожиток професійного ліцею. Окупанти завдали по будівлі декілька ударів дронами, які зруйнували верхні поверхи. Відомо про чотирьох загиблих, передають Патріоти України.

"У результаті нічної атаки агресора на гуртожиток - 20 людей госпіталізували. 7 чоловік отримали серйозні поранення. Завдяки тому, що люди не ігнорували сигнал повітряної тривоги і спустилися в підвал гуртожитку – їм вдалося вижити. В підвалі знайшли укриття понад 200 чоловік. Ті ж люди, які залишилися на поверхах – травмовані або загинули. Робота по розбору завалів продовжується, ще чотирьох осіб з гуртожитку поки не можуть знайти", - розповіли сайту ТСН.ua в поліції Київської області.

В поліції Київської області розповідають, що в гуртожитку жила сім’я. Чоловік, дружина і син 2011 року народження. "Всі вони постраждали в результаті нічної атаки росіян. Чоловік загинув. Жінка та дитина отримали поранення, хлопчика госпіталізували до НДСЛ "Охматдит", - кажуть в поліції Київської області. Також від удару вибухової хвилі загинув водій швидкої допомоги. Він приїхав сюди рятувати людей.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...