Вижили всіх птахів, лізуть у вікна і влаштовують безлад: Під Дніпром ворони тероризують місцевих жителів

У Павлограді Дніпропетровської області містяни скаржаться на нашестя агресивних ворон. Птахи окупували місто, відтіснили інших птахів, а також влаштовують безлад, забираються на балкони і заглядають у вікна. Про це повідомляє "Дніпро обласний", передають Патріоти України.

За словами місцевих мешканців, ворони, які цієї весни захопили значну частину Павлограда, вже з'їли все потомство шпаків, голубів і горобців, а зозуль і дятлів відтіснили за територію міста.

"Атаки ворон ми спостерігаємо тепер кожного дня. Приблизно з 4 години ранку відкрити вікно неможливо: замість щебету ластівок, до нас долинає каркання ворон, які влаштовують нескінченні бійки", - розповідають місцеві.

Вони говорять, що харчуються птахи у місцевих сміттєвих баках, вміст яких розносять по всій окрузі, зокрема, й на територію дитсадків, де гуляють діти.

Жителі, змучені таким сусідством, хочуть наклеювати на сміттєві бачки зображення ока, за їхніми розрахунками, це буде відлякувати птахів.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...