Вижити серед "біндєр": Російські водії в Харкові вивішують на авто прапори України (відео)

Користувачі соціальних мереж повідомляють, що російські водії в Харкові на автомобілях з російськими номерами вішають на свої транспортні засоби прапори України, побоюючись нападу з боку жителів міста, передають Патріоти України.

Очевидці зняли на камеру в Харкові приїхала з РФ машину на місних номерах, водій якої повісив на своє авто відразу 2 українські прапори по обидва боки машини. Користувачі соцмереж зазначають, що таким чином росіяни демонстративно виявляють повагу до України, побоюючись агресивної реакції у відповідь на російські номери на тлі загрози російсько-української війни.

Очевидці зазначають, що нерідко трапляється, коли російські прапори на номерах перефарбовують в українські, також намагаючись приховати російське походження автомобіля. Такий засіб маскування росіян було помічено в Запоріжжі.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...