Вижив тільки 11-річний Данило: Нові подробиці вбивства родини з України у Польщі - що розповів хлопець

На Вінниччині попрощались із родиною, яку у Польщі вбив чоловік: 42-річний українець задушив дружину та маленьких доньок. Тоді вижив лише 11-річний Данило, якому вітчим казав, що його "мати і сестри хворі". Про це йдеться у сюжеті кореспондента ТСН Валерія Кузнєцова, передають Патріоти України.

Родину поховали у селі на Вінниччині

У селі Сигнал на Вінниччині попрощались із півторарічною Марійкою, її 4-річною сестрою Даринкою та їхньою мамою. Люди принесли на похорон багато квітів та іграшок.

Щоб поховати родину на Вінниччині - гроші збивали серед небайдужих. Бабуся Марія каже, що жодного разу не бачила живою своєї правнучки Марійки. Востаннє Юля з чоловіком була удома три роки тому.

"Як вони приїжджали сюди - він такий добрий, такий уважний до неї був. Він її весь час "Юлічка відпочинь, я піду їсти зготую". А там що було, Бог його святий знає", - каже Марія Хуторна.

Вижив лише 11-річний Данило - син Юлії від першого шлюбу

Вбивство родини сталось у польському місті Пущиково. Туди сім'я переїхала ще до повномасштабного вторгнення. 42-річний Сергій Трощук зізнався у вбивстві дружини і двох доньок. Поліції розповів: задушив дружину та дітей, коли ті спали. Залишив тіла у будинку і жив там ще 5 днів до того, як зізнатися у вбивстві.

Дивом вдалося вижити лише 11-річному Данилу - він син жінки від першого шлюбу. Усі дні, поки тіла лежали у домі, вітчим казав хлопцю, що мати та сестри хворі, і до них у кімнату не можна заходити. Хлопчика привезли до України і він теж попрощався з рідними.

"Хлопчик поки тримається, але сказали за дитиною спостерігати, тому що йому може прийти до голови, що дійсно сталося. Поки для нього все нове, він приїхав до бабусі і дідуся", - каже подруга родини Ольга Корженівська.

Підозрюваний був затребуваним фахівцем та мав роботу в Польщі

Із Сергієм Юлія познайомилась кав'ярні на околиці Козятина. Вона тут працювала офіціанткою. Амбітний шеф-кухар відразу підкорив її серце.

Чоловіка добре знають і у вінницьких ресторанах. Кажуть, той був дуже затребуваним фахівцем, брав участь у кулінарних шоу і працював в елітних закладах. У те, що міг вбити родину, колеги не можуть повірити. Коли Сергій з Юлією поїхали до Польщі на заробітки, він швидко знайшов роботу у ресторані. Родичі провідували молоду родину та нічого підозрілого не помічали.

Вже польській поліції чоловік розповів про фінансові труднощі і борги, через що у родині часто були сварки. Хоча друзі родини кажуть, щораніше ніколи не чули про це.

За польськими законами за потрійне вбивство чоловіку загрожує довічне ув’язнення. 11-річного сина Юлії хочуть узяти під опіку дідусь та бабуся.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...