"Вижив в кошмарному сценарії навіть для найдосвідченішого мореплавця": У Флориді врятували чоловіка, якого "змило" в океан, - він тримався за холодильник

Екіпаж гелікоптера берегової охорони США врятував чоловіка, який чіплявся за відкриту скриню-холодильник в Мексиканській затоці після того, як його човен застряг на ніч у водах. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

Чоловік перебував на борту рибальського судна, яке вийшло з ладу за кілька годин до того, як ураган досягнув штату Флорида. Чоловік, який не був ідентифікований, зміг зв’язатися по радіо з станцією берегової охорони, перш ніж зв’язок було втрачено.

Але в четвер пошуковики знайшли чоловіка приблизно в 48 км від Лонгбоут-Кі, штат Флорида, який тримався за відкриту скриню-холодильник. «Ця людина вижила в кошмарному сценарії навіть для найдосвідченішого мореплавця», – сказала представник берегової охорони Дана Грейді.

Було підраховано, що протягом ночі на воді чоловік пережив вітер швидкістю 121-145 км/год і хвилі висотою до 7,6 метра.

Також серед найдраматичніших рятувальних заходів офіцери знайшли 14-річного хлопчика, який плавав на шматку огорожі, і затягнули його на човен.

Незважаючи на руйнування, багато людей висловили полегшення, що Мілтон не став найгіршим за століття. Ураган позбавив місто Тампа прямого удару, і смертоносний шторм, якого побоювалися вчені, так і не відбувся.

Гнезділов у суді заявив, що готовий повернутися на службу, але назвав свою умову

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 19:14

У п’ятницю, 11 жовтня, військовослужбовець 56-ї бригади Сергій Гнезділов у залі суду заявив, що готовий повернутися на військову службу, якщо Міноборони подасть законодавчу ініціативу про встановлення чітких термінів служби. Про це повідомляє hromadske...

На Закарпатті чоловік після отримання повістки вимагав "повноцінного медогляду", але "промахнувся": Чим все скінчилось

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 18:59

В Закарпатській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який заявив, що погодиться на мобілізацію лише після "повноцінного медогляду". Про це йдеться у вироку Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області, передають Патріоти Ук...