Визначився перший чвертьфіналіст Євро-2020: Данії розгромила Уельс (відео голів)

Збірна Данії перемогла Уельс з рахунком 4:0 в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 та стала першим учасником чвертьфіналу, зазначають Патріоти України.

Уельс активно розпочав матч і вже на 10-й хвилині рахунок міг відкривати Бейл, проте м’яч після його удару просвистів поруч зі стійкою.

Данці вирівняли становище в грі, а на 27-й хвилині Дольберг забив гол-красень — нападнику вдався точний удар з-за меж штрафного в кут воріт.

Одразу по перерві Данія подвоїла перевагу. Під час атаки захисник валлійців намагався вибити м’яч зі свого штрафного, але влучив у Дольберга, який ударом з близької відстані оформив дубль.

На 88-й хвилині Меле скористався провалом в обороні Уельсу та з кількох метрів відправиви мяч у кут воріт, зробивши рахунок 3:0.

Крапку в матчі на 96-й хвилині поставив Брейтвейт, який уникнув офсайду та пробив повз голкіпера.

Таким чином, збірна Данії стала першим чвертьфіналістом Євро-2020. В наступному раунді данці зіграють з переможцем пари Нідерланди — Чехія.

Уельс — Данія 0:4
Голи: Дольберг, 27, 48, Меле, 88, Брейтвейт, 90+6
Вилучення: Вілсон, 90(Уельс)

Мав лише 2% на життя: Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця

субота, 27 квітень 2024, 10:28

Українському військовому давали 2 відсотки зі 100, що він виживе. Він після поранення дізнався, що в його серці пухлина розмір з саме серце, передають Патріоти України. Таких оперативних втручань у світі проведено одиниці. 13 годин хірург Володимир ...

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...