"Визнання "ЛДНР" принесе мир на Донбас": Боярський став на захист Путіна

Після визнання Росією незалежності так званих "ДНР" і "ЛНР" російський актор, відомий за роллю Д'Артаньяна у фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери", Михайло Боярський публічно підтримав президента РФ. Відповідні пост він опублікував у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Я переконаний, те, що робить Володимир Володимирович, продумано і абсолютно правильно. Я підтримую це рішення. Визнання "ДНР" і "ЛНР" сприятиме стабілізації обстановки на Донбасі і принесе мир жителям регіону", - написав він.

Боярський також додав, що нібито негативна реакція західних країн на рішення очікувана і мотивована тим, що "Захід завжди був налаштований проти Росії".

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...