"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України.

Інцидент трапився минулої середи, 1 травня. Російський військовий на ім'я Магомед, який відпочивав у Криму, причепився до групи дівчат і намагався змусити їх танцювати лезгінку. Отримавши відмову, він спочатку вибухнув порцією образ, а потім кинувся в бійку. "Визволитель" завдав ногою удару в голову дівчині.

Наступного дня Z-канали почали поширювати відео, на якому побитий любитель лезгінки під примусом вибачається. Попередньо чоловік полягає в угрупуванні "Шторм Z" ЗС РФ. Вона формується переважно із зеків, завербованих у російських в'язницях Міністерством оборони.


Забирають хворих і працівників оборонних підприємств: Нардеп Костенко жорстко розкритикував роботу ТЦК

субота, 18 травень 2024, 19:44

Секретар оборонного комітету Верховної Ради, нардеп Роман Костенко розкритикував низку порушень у роботі ТЦК та СП. Він також навів приклади таких порушень, як-от мобілізація працівника оборонного підприємства та людини з проблемами з зором. Про це Кос...

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...