Взагалі - жах: Український блогер розкритикував Одесу і назвав її "пекельним колгоспом"

Одеса - це "колгосп", жах і повна відсутність сервісу. Такими словами охарактеризував південне місто 22-річний український блогер Ян Гордієнко. У своїх Instagram-stories він описав свої враження від Одеси, передають Патріоти України.

Ян відпочив в Одесі і потім розповів про свої враження. Критика була нещадною. “У цей приїзд відчуття від міста жахливі. Про божевільні ціни і повна відсутність сервісу у зв'язку з нескінченним потоком людей я думаю все в курсі. Але ось Муніципальний розвиток міста залишився десь у двохтисячних", - написав блогер.

Гордієнко не міг не помітити, що стан доріг і тротуарів у місті жахливий, також відсутні пандуси для людей з інвалідністю. "Одеса - це коли на одному перехресті з одного боку є пандус для інвалідів, а з іншого ні і це в самому центрі міста. Повна відсутність загального дизайн-коду, пекельний колгосп і повний несмак скрізь. Всі ліплять свої ларьки й тонну реклами де завгодно", - додав він.

За словами Яна, Одеса могла б стати туристичною Барселоною, але влада міста просто ганьбить її. "Це велика ганьба місцевої влади, бо Одеса - неймовірно багате місто, і, якби гроші не йшли повз, це був би дуже гідний курорт, порівнянний з Барселоною", – підкреслив Гордієнко.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...