"Взагалі не хочу їхати з Криму": Росіянка, яка стала мемом, показала своє життя у РФ - це жах (відео)

Росіянка Світлана Логінова, яка прославилася тим, що дуже "не хотіла їхати з Криму, з Алушти", показала своє життя у рідному Новому Уренгої. Це місто розташоване в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Росії всього на 60 км південніше від лінії Північного Полярного кола, передають Патріоти України.

Через це в середині березня там ще лежать кучгури снігу. Про це Логінова розповіла на YouTube-каналі "Супер МУЖ", який веде разом зі своїм чоловіком Костянтином.

"Березень сходить з розуму, взагалі нічого не видно, жах який. Тільки на позашляховиках можна було з двору виїхати. Ось вам і березень на півночі", – сказала Світлана.

Вона також показала один із місцевих ринків і поскаржилася, що ціни там набагато вищі, ніж у мережевих магазинах. Тому продавців набагато більше, ніж покупців, а продукція залежується на прилавках.

Наприклад, яйця з двома жовтками там коштують 500 рублів, стільки ж просять за кілограм яловичини. Баранину продають по 550 за кілограм, а гусака – вже за 700 рублів. Ціни на соління варіюються від 300 до 500 рублів за кілограм. Деякі ковбаси коштують близько 1000 рублів за кілограм, а кілограм копченого сала теж майже 1000 рублів.

Яблука на цьому ринку продають у середньому за 200 рублів, а ціни за несезонні фрукти та ягоди стартують від 1000-1500 рублів.

Судячи з відео, Логінова дуже сумує за продуктами з Краснодарського краю – там їй, вочевидь, подобається набагато більше, ніж на холодній півночі країни. Цим можна пояснити те, що росіянка влітку так не хотіла їхати з Криму після "бавовни".

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...