Вже 12 років разом: Жінка завдяки цитаті з Біблії випадково знайшла собі чоловіка (фото)

35-річна Бренда Рівера-Стернс зі штату Огайо у США випадково надіслала на невідомий номер цитату з Біблії та знайшла свою долю. Так вона познайомилась зі своїм чоловіком Ісайєю Стернсом. Про це пише dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

Бренда Рівера-Стернс та Ісайя Стернс вже 12 років разом та спільно виховують шістьох дітей. Пара поділилась зворушливою історією, як вони познайомились завдяки смс-повідомленню з цитатою з Біблії.

Бренда загадує, що у жовтні 2009 року вона намагалася відправити подрузі уривок з Біблії, але випадково надіслала його своєму нинішньому чоловікові Ісайї Стернсу, який родом з Джорджії, що за багато кілометрів від неї. Після цього чоловік відписав їй: "Амінь, хто це?". Так почалось спілкування пари.

© Mail Online/http://www.dailymail.co.uk/home/index.html
Чоловік згадує, що того доленосного дня він придбав новий мобільний телефон і йому потрібно було сходити у компанію мобільного зв'язку, щоб придбати стартовий пакет. Лише через пів години він отримав повідомлення від невідомої жінки, яка стала у майбутньому його дружиною.

Тепер пара вважає, що їх поєднали вищі сили, а те повідомлення стало доленосним. Після смс Бренда та Ісайя почали активно спілкуватись, а через певний час вперше зустрілась та закохалась. Згодом вони одружились та народили шістьох дітей.

Бренда вирішила розповісти свою історію, щоб інші люди не розчаровувались та вірили, що їм вдасться зустріти свою половинку. "Не існує правильного чи неправильного способу познайомитися з кимось. Я думаю, що наша історія надихне інших не здаватися і не відмовлятися від кохання", - каже жінка.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...