Вже 50 років разом: Тренер "Динамо" Луческу розповів, як познайомився зі своєю дружиною

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу і його дружина Нелі разом вже 50 років. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на playsport.ro.

Вперше вони зустрілися, ще будучи студентами, і досі обожнюють один одного. Коли у 75-річного румунського наставника з'являється вільний час, він намагається потішити кохану дружину, влаштовуючи їй романтичні побачення.

Зокрема, нещодавно їх бачили в одному з ресторанів у компанії друзів. Зазначається, що під час трапези і розмов зі знайомими Мірча не зводив закоханого погляду зі своєї другої половинки. Нагадаємо, що у пари є одна дитина – син Разван Луческу, який зараз також працює футбольним тренером.

"Ми познайомилися в гуртожитку, в студентській їдальні, – розповів румун. – Чи була між нами любов з першого погляду? На перший погляд все було цікаво...".

"Ми не розмовляли, але разом сіли в один трамвай – я був у його середині, а вона влаштувалася попереду. У якийсь момент ми подивилися один на одного, і я побачив, що у неї із собою сумка. Коли вона вийшла, я теж покинув трамвай, хоча мені й не треба було цього робити, і запропонував донести її багаж", – сказав Луческу.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно